Vilken typ av motoroptimering är du intresserad av?

Vi erbjuder ett antal varianter av motoroptimeringar och självklart ingår alltid en nöjdhetsgaranti på samtliga av dessa. Läs mer nedan.

services_icon1

AdBlue Off-optimering

Ad Blue är ett system som integrerats i ett flertal modeller av dieselbilar och lätta lastbilar. Syftet är att minska utsläppen av kväveoxid. Systemet resulterar dock ofta i olika typer av motorrelaterade besvär, såsom att motorn inte startar eller att den blir extra känslig mot kyla. Är detta något du känner igen kan vi hjälpa dig med en AdBlue Off-optimering då vi helt enkelt stänger av systemet via ECU:n. På så sätt slipper du framtida problem!

services_icon1

Steg 1-optimering

Vår steg 1-optimering resulterar i ökad motoreffekt, ökat vridmoment och att bilen förbrukar mindre bränsle. Optimeringen görs genom att optimera parametrar i bilens ECU. Med denna tjänst får du en kraftfullare och effektivare motor.

services_icon1.png

Steg 2-optimering

Steg 2-optimeringen innebär att vi utför ytterligare optimering, framför allt av indug och avgassystemet. Detta kan bland annat handla om att installera filter som ökar luftflödet till motorn vilket i sin tur leder till förhöjd prestanda.

services_icon1

Steg 3-optimering

Vid steg 3-optimeringen, vår kraftigaste optimering fokuserar vi inte enbart på programtekniska områden av motorn, utan vi ser även till att byta ut en hel del av hårdvaran, exempelvis turbon, högtryckspumpen, intercoolern, tändstiftet och så vidare. Med denna optimering maximeras din bil och blir kraftfullare än du kunnat föreställa dig!