feature-img

Vad är en motoroptimering?

En motoroptimering må vara något som många hört talas om, men vad är det egentligen för något och vad innebär det? Svaret på dessa frågor är att en motoroptimering, eller en chiptrimning som det också brukar kallas, innebär att man uppgraderar motorn på en bil så att den får bättre prestanda och lägre bränsleförbrukning.

Men exakt hur fungerar det egentligen? Det gör det som så att man digitalt justerar bilens motorstyrenhet. Det är med andra ord en åtgärd som inkluderar programmering snarare än hantverk. Genom att göra dessa digitala justeringar kan man ge motorn bättre effekt, vridmoment och effektivare förbränning. Den effektivare förbränningen är i sin tur det som leder till en lägre bränsleförbrukning.

Det är inte heller bara bilar man kan göra en motoroptimering på. För det första är det möjligt att göra det på alla tänkbara typer av bilar, detta oavsett om det rör sig om en vanlig bil, en husbil eller en lastbil. Det går också att göra på fordon som traktorer och båtar.

Vi är baserade i Norrtälje

Vi är ett företag som har vårt kontor i Norrtälje. Närmare bestämt finner du oss på Höstgatan 1. Detta är alltså vår bas, och härifrån utgår vi och erbjuder våra tjänster över hela Stockholmsområdet.

feature-img

Vi arbetar i ett högt tempo

Oavsett vilken typ av fordon det gäller vill man som kund av förklarliga skäl kunna få tillgång till det igen så fort som möjligt när man lämnar in det för att optimera motorn. Detta är något som vi är fullt medvetna om. Just därför ser vi alltid till att arbeta i ett högt tempo, detta utan att låta det gå ut över noggrannheten på de arbeten vi utför.

Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify