Vilken typ av service behöver du?

Vi reparerar och servar mer eller mindre alla typer av fordon och maskiner. Några av de tjänster vi erbjuder inkluderar de nedan.

img

Motoroptimering

Vill du göra en motoroptimering av din bils motor? Då hjälper vi dig mer än gärna med det. Genom att göra en motoroptimering kan vi ge din motor en ökad prestanda samtidigt som den får en lägre bränsleförbrukning. Med vår hjälp kan du därför få en bil vars motor fungerar bättre, är miljövänligare och som inte förbrukar lika mycket bränsle, något som också är bra för din ekonomi.

img

Instrumentpaneler

Vi kan även hjälpa dig med allt som har med din bils instrumentpanel att göra. Detta kan bland annat handla om programmering, omprogrammering och korrigering av din instrumentbräda.

img

ECU-reparation

Vi erbjuder också ECU-reparationer. Det innebär att vi reparerar motorstyrenheten på din bil, något som bland annat kan inkludera kodning och omprogrammering.

img

Nycklar och startspärr

Vi kan även förse dig med service när det kommer till din bils nycklar och dess startspärr. Detta inkluderar bland mycket annat reparation och omprogrammering av dina bilnycklar.